connection

22 juni 2020 - 6 juli

De expositie Connection die op 22 maart zou openen is helaas niet doorgegaan door de omstandigheden. Galerie ArteSoffitta opent weer haar deuren in het weekend van 3-4-5 juni om deze bijzondere werken alsnog tentoon te stellen. U kan ook m.i.v. vandaag een afspraak maken voor een bezoekje aan de galerie.

In CONNECTION laat kunstenaar Mohammed Aglah op een mooie, dromerige manier zien hoe de relatie en verbinding is van dieren onderling. De toeschouwer kan er zijn eigen verhaal in beleven. Zijn schilderijen zijn figuratief en licht surrealistisch. D.m.v. verschillende technieken en materialen te gebruiken komt hij tot deze kunstwerken. Hij componeert in photoshop zijn beeld en bewerkt het later nog eens met zijn kwast. Deze mixed mediawerken werken bestaan soms wel uit 25 lagen.

‘ Mijn leven is kunst en kleur’ – Mohammad Aglah

 

Bent u benieuwd naar dit werk?
U bent van harte welkom op 3-4-5 juni van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Met ingang van vandaag kan u ook op afspraak de galerie bezoeken.

Onze vaste kunstenaars: Anke Birnie – Ans Duppen – Teis Albers- Clemens Briels – Ewout Vis – Laura Hoek – Marianne van Heeswijk – Antoinette van Zoggel – Goof Kloosterman – Inge Cremers

B  E  L  A  N  G  R  I  J  K

Het bezoek aan de galerie is conform de richtlijnen van de gemeente Meierijstad en de RIVM. Er zullen niet meer dan 6 personen tegelijkertijd in de galerie zijn. Er is goede ventilatie aanwezig. Beneden en boven is er een (wacht)terras mochten er te veel mensen binnen zijn. D.m.v. een deurbel kan u zich aan melden.

 

Stationsstraat 33a
5461 JS Veghel
+31(0)6-51 59 94 40
francesca@artesoffitta.nl

Blijf op de hoogte